wij helpen mensen die mensen helpen
INOCARE: BREDE
EXPERTISE IN
DE ZORGSECTOR
wij helpen mensen die mensen helpen
INOCARE: BREDE
EXPERTISE IN
DE ZORGSECTOR

OVER INOCARE

We helpen mensen die mensen helpen

Inocare werkt voor diverse organisaties in eerste- en tweedelijns zorg in Nederland. Sinds 2014 zijn we actief met een unieke propositie: zorgorganisaties ondersteunen bij alles wat niet tot het primaire proces behoort. Met onze diensten dragen we bij aan de stabiliteit en zekerheid binnen de zorg.

De primaire processen blijven onder uw eigen regie. Wij nemen u desgewenst alle overige werkzaamheden van u over. Inocare heeft kennis van en ervaring met alle ondersteunende processen in uw organisatie. Onze dienstverlening leveren we op een flexibele wijze: modulair, waardoor maatwerk per opdrachtgever eenvoudig mogelijk is.

Professioneel team

Ons eigen team bestaat uit professionals met een brede expertise in de zorgsector, met oog voor alle ontwikkelingen daarbuiten. Zij fungeren als externe medewerker van uw eigen organisatie, werkend op afstand maar altijd dichtbij en altijd bereikbaar. Op alle diensten die we aanbieden hebben we óf de kennis in eigen huis óf werken we nauw samen met gespecialiseerde partners, net als wij bekend in de zorgverlenende sector.